Дарба или проклятие е да помниш всеки миг? Зрителите ще

...
 Дарба или проклятие е да помниш всеки миг? Зрителите ще
Коментари Харесай

„Незабравимо“ лято с премиерния за ефира на NOVA сериал

 Дарба или проклинание е да помниш всеки момент? Зрителите ще търсят отговора на този въпрос в премиерната престъпна поредност, която стартира на 23 юли , понеделник. „ Незабравимо “ ще плени почитателите на жанра със серия загадъчни престъпни случаи и извънредно трагичен сюжет. Епизодите на номинирания за премията на сериал ще се излъчват всяка делнична вечер от 23.30 ч. по NOVA.

потегля по следите на необикновени проблеми, против които ще се изправи детектив Кери Уелс . Многопластовият облик на мистериозната Кери е справедливо поверен на очарователната актриса Попи Монтгомъри, която съумява да завоюва рецензията с ролята си на Мерилин Монро в телевизионния филм. Нейна уязвимост и неин сътрудник в разгадаването на престъпните случаи е лейтенант Ал Бърнс, в чиято роля ще забележим Дилан Уолш, станал прочут с присъединяване си в провокиралия възторг сериал " Клъцни/Срежи ". В познавач екипа влизат и саркастичният патолог доктор Джоан Уебстър (Джейн Къртис) и правилният им сътрудник - детектив Майк Костело (Майкъл Гастон).
 Незабравимо NOVA
Уникалната памет на детектив Кери Уелс е в главните на сюжета на сериала. Памет, която й разрешава да резервира всеки спомен в елементи: място, диалог, усмивка, обстоятелства, местопрестъпления, свидетелски показания. Всичко… като се изключи един единствен миг – загатна от деня, когато сестра й е убита.

След като напуща Тайните служби, Кери ненадейно приема да работи по суициден случай с някогашния си другар и сътрудник лейтенант Ал Бърнс . Не след дълго тя взема решение още веднъж да се причисли към отдела на Ал като съветник. Да бъде част от впечатляващия екип от криминалисти се оказва най-хубавото решение за нея. Още повече, че Кери се усеща подготвена да се върне към най-трудния случай в живота й – убийството на нейната сестра.-->
 Незабравимо NOVA
До какви разкрития ще докара неповторимата дарба на Кери? Ще успее ли да си спомни това, което не й дава нито момент успокоение? И по какъв начин ще се развият връзките сред нея и Ал? Не пропускайте епизодите на премиерния сериал от 23 юли от понеделник до петък , в 23.30 ч. по NOVA .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР